PDT 4. dio… by: vondyhelix

 

Kako je noć odmicala, a zora se bližila, na jahti je zabava bila sve bolja. Lewis i Mary nisu se odvajali jedno od drugoga, cijelu su večer proveli zajedno. Lewis je shvatio da Mary zapravo nije tako loša kako se ponekad čini, shvatio je da se u njoj zapravo nalazi jedna, koliko-toliko dobra osoba koja je zatočena i ne može izaći, ne može naći pravi put.

Mary se prilično opila, dok Lewis nije pio ništa alkoholno, netko ih je trebao žive vratiti u hotel.

„Ja sam najsretnija žena na svijetu!“ viknula je Mary i bacila se Lewisu oko vrata „Imam zaručnika, bogatog, zgodnog, čeka me doma… I imam ljubavnika!“ krene se smijati, a onda vrhovima prstiju dotakne Lewisovu ušnu resicu „Ljubavnik ćeš mi biti ti!“ šapnula mu je u uho, a onda se opet krenula smijati. Lewis ju je gledao i slušao gluposti koje je govorila. Činilo mu se da flertuje sa njim, ali nije mogao biti sasvim siguran dok je bila u ovom stanju.

„Ti se meni jako sviđaš.“ rekla mu je odjednom. Pogledao ju je, imala je smušen izraz lica, kao da je more milijoni briga. Gledao je u njene okrugle crvene obraze, u njene oči koje su sjale nekim posebnim sjajem kad je bila u njegovoj blizini. Zatim je spustio pogled na njene punašne usne. Poželio ih je dotaknuti, okusiti… Mary je pratila njegov pogled cijelo vrijeme, a onda ga je u jednom trenutku uhvatila za majicu i povukla k sebi. Njihove su se usne spojile. Lewis je u prvom trenutku bio zbunjen, nije se uspio snaći, ali već u drugom trenutku uzvraćao joj je vrele poljupce. Njene su usne bile tako vrele, a tako crvene, kao mlado crvene vino koje opija, baš onako kako su opijali i njeni poljupci.

„Ja sam njen vozač.“ Prošlo mu je glavom, ali sada je bilo kasno za kajanje. I ona sama je rekla da je ona za njega večeras samo Mary, da su večeras na „ti“. Sunce je već počelo izlaziti i malena zraka sunca dodirnula je njihove obraze i osvjetlila im oči. Bio je to nagli nalet jakog svijetla pa su se odvojili jedno od drugoga. Gledali su se pogledima koji su govorili da žele još, da žele nastaviti…

„Voli me…“ rekla je Mary ponovno spojivši svoje usne sa njegovim. Uzvraćao joj je poljubac, ali nije želio da se desi išta više, ona je pijana, kroz glavu mu je prošlo kako bi ga mogla  optužiti za silovanje ili da ju je iskoristio kada dođe k sebi.

„Ne Mary.. Pijana si…“ rekao joj je jedva je odvojivši od sebe. Udaljio se nekoliko koraka, a ona je sjela sa poraženim izrazom lica.

„Ne privlačim te?“ upitala je naboravši čelo. Bila je tako prokleto lijepa, a tako zabranjena…

„Mary…“ rekao je tiho i kleknuo pred nju „Naravno da me…privlačiš…ali ja sam ti vozač, nisam netko iz više klase kao ti, a osim toga, pijana si.“ Rekao je rukom milujući njene zažarene obraze. Kimnula je glavom i spustila pogled.

„Umorna sam.“ Rekla je zagrlivši ga odjednom. Sjeo je kraj nje, a ona je ubrzo zaspala u njegovom naručju. Jahta se približavala obali. Kad se usidrila, Lewis je u rukama Mary odnio u sobu. Pošto je u njenoj bio nered, odnio ju je u svoju. Skinuo joj je cipele i haljinu, te joj obukao jednu od svojih majici. Dok ju je skidao, iskoristio je priliku da se nagleda njenih prekrasnih, privlačnih, velikih grudi. Maštao je kako ih dodiruje, kako ih ljubi.. Ali znao je da to neće biti moguće, on je za nju samo običan vozač. Pokrio ju je, spavala je kao anđeo… On je legao na ležaljku koja se nalazila na terasi. Gledao je neko vrijeme kako sunce izlazi, izgledalo je kao da izlazi iz tamnih dubina, tamo daleko na obzoru, a opet je bilo tako blizu. Bilo je čarobno, posebno… Dok je tako gledao, oči su mu se lagano sklapale i samo je utonuo u san.

 

U Miamiu

Brian nije ni oka sklopio. U njegovom stanu kao da nije bilo zraka, koliko god otvarao prozor, imao je osjećaj kao da ne može disati. Kad se sunce počelo uzdisati, napravio si je jaku kavu kako bi mogao izdržati dan u očevom uredu.

Dok se oblačio u sobi, bacio je pogled prema krevetu i kraj kreveta ugledao Marynu sliku. Shvatio je da mu zapravo nedostaje, da je želi zagrliti, poljubiti.. Tad se sjetio da navečer dolazi, vraća se  sa odmora. Na licu mu se nacrtao osmijeh. Obukao je sako i veseo izašao iz stana.

 

Ni Emma nije mogla oka sklopiti. Noć je bila zagušljiva, a ona nije bila umorna. Uzela je papire i planer, te se odlučila pozabaviti još nekim detaljima za vjenčanje. Još je trebalo završiti neke detalje, kao na primjer posljednju provjeru popisa gostiju, provjere u slastičarnici da li su torta i kolači pri kraju, u cvjećarnici da li ukrasi pri kraju, u zlatarni da li su prsteni ugravirani… Bilo je zapravo puno sitnica koje je trebalo obaviti, a to je značilo i ludilo na poslu. Kad je sunce počelo izlaziti, skuhala si je šalicu kave kako bi mogla izdržati cijeli dan. Obukla se i krenula polako obavljati sve. Prvo je svratila u slastičarnicu…

 

Na Karibima..

 

Mary otvara oči i shvaća da je u tuđem krevetu. Protegne se i protrlja oči, a onda ustane s kreveta i prošeta do kupaonice. Nije se zapitala u čijoj se sobi nalazi, bila je sigurna da je prevarila Briana. Kad se pogledala u ogledalo, samo je slegnula ramenima. Kosa joj je bila raščupana, zapetljana… Maskara i tuš razmazali su joj se oko očiju, imala je podočnjake.. Umila se hladnom vodom, a onda dobro obrisala šminku ručnikom. Zatim je izašla na terasu gdje je ugledala Lewisa kako spava poput anđela, sa blagim, jedva primjetnim osmijehom. Spustila se na koljena do njega i prstima lagano dotakla njegove usne. Nasmiješila se, prislonila svoje usne na njegov obraz, a onda je pokupila svoje stvari i uputila se u svoju sobu. Lewis je čuo kada je zatvorila vrata sobe i tad je otvorio oči i automatski ustao zavirivši u sobu. Nije bilo njenih stvari niti njegove majice, samo su u krevetu bili tragovi da je bila tu. Primio je jastuk na kojem je spavala i stisnuo ga na svoje lice. Duboko je udahnuo njen miris. Zatim je otišao u kupaonicu. Na bijelom ručniku ostale su crne mrlje od njene šminke. Sve je još mirisalo na nju. Legao je u krevet i zagrlio je jastuk na kojem je ona do maloprije spavala.

U susjednoj sobi, Mary je svoje stvari bacila na krevet. Soba je bila sva u neredu. Nije joj se dalo pospremati, ionako se večeras trebala vratiti kući. Sjela je na krevet i prisjećala se sinoćnje zabave. Lagani osmijeh joj se pojavio na licu, dotakla je prstima usne kad se sjetila Lewisovog poljupca. Tad je osjetila čudan osjećaj u trbuhu. Pogledala je u stranu grickajući donju usnu i na krevetu je primjetila Brianovu sliku kako leži. Tad joj je kroz tijelo prošao neki osjećaj nervoze. Što ako Brian sazna za njenu prevaru? Može li se poljubac uopće nazvati prevarom? Hoće li joj oprostiti? Milijon pitanja joj je u jednom trenu prošlo glavom….

Oglasi

About vondyhelix

Just another 15-year-old girl in VONDY world.. :)

Posted on 10. studenoga 2011., in Pobre de ti. Bookmark the permalink. Komentiraj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: