PDT 3. dio… by: vondyhelix

Nakon što je ispratila prijatelja kojeg je srela, Emma se vratila u klub. Pogledom je prešla po svima, a onda se zaputila prema šanku gdje je na starom mjestu pronašla onog misterioznog dečka. Zapravo, to je ona mislila dok se on nije okrenuo, tada je shvatila da je to samo neki koji mu je sličio, ali nije mu bio ni do koljena. Maknula se od šanka i još je jednom pogledom prošla po klubu u nadi da će ga vidjeti. Ali nije. Tad je odlučila da će otići kući, sutra ju je čekao naporan dan. Sjela je u auto i odvezla ­se do doma. Otuširala se i legla je u krevet. U misli joj je došao tajanstveni muškarac. Nije mogla zaboraviti na njegove vrele usne na njenom vratu, na njegove muževne, a opet tako nježne ruke oko njenog struka… U nosu joj je još ostalo njegovog parfema, miris njegove kože…
Zaspala je i ubrzo joj je ušao u san, njegovi prsti milovali su njenu kožu, njegove usne ljubile su njen vrat, osjećala je težinu njegovog tijela na svojemu… I onda se naglo budi.

„O Emma… Što si to sanjala?“ upitala je sama sebe. Legla je natrag i očajnički pokušala zaspati, ali nije mogla. Na samu pomisao na njega, u trbuhu su joj plesali leptiri, a na licu joj se pojavio blentavi osmijeh.

 

Na Karibima…

„Zvali ste me?“ Lewis ulazi u Marynu sobu.

„Da, sjedni tamo na krevet!“ govori Mary iz kupaonice. Lewis napravi korak da iz hodnika dođe do sobe, a onda zatiće sobu u neredu, donje rublje po podu, haljine i suknje, majice po krevetu, nakit po ormariću kraj kreveta, cipele po podu… Slegne ramenima pa sjedne na krevet, a ubrzo nakon toga Mary izlazi iz kupaonice u crvenim, čipkastim gaćicama, crvenom grudnjaku i cipelama na petu. Gleda se u ogledalo i nanosi rumenilo. Lewis je ­zaneseno promatrao njeno savršeno građeno tijelo, prekrasne, velike grudi, vitke, visoke noge kojima su cipele davale još više čari. Hodala je oko njega s jedne na drugu stranu, njen parfem ulazio je u njegov nos i sve ga je više očaravao. Obrazi su mu se zažarili, osjetio je vrućinu u licu, u dlanovima, cijelome tijelu… Mary je odjeću prebacivala sa strane na stranu, a na kraju se odlučila  za crvenu haljinu. Navukla ju je na sebe, a onda skinula grudnjak i bacila ga na krevet.

„Priđi bliže.“ Obratila se Lewisu. Ustao je i približio joj se.

„Izvolite.“ Rekao je gutajući slinu. Unervozio se u njenoj blizini.

„Zakopčaj mi haljinu.“ Rekla je i rukama lagano pomaknula kosu sa leđa. Sad su joj leđa bila savršeno otkrivena. Proletio je pogledom po njima, a onda lagano uhvatio krajeve haljine da zakopča, pritom koristeći svaku priliku da joj dotakne kožu. Koža joj je bila tako meka, nježna, vrela… U jednom trenutku je nije želio nikad prestati dirati, a već u drugom je odmahivao glavom da izbaci te misli iz glave, ipak mu je ona bila šefica.

„Gotovo.“ Odvojio se od nje, a ona je kosu vratila natrag, a zatim prošla kraj njega prema ormariću sa nakitom okrznuvši ga lagano ramenom. Nasmiješio se na to. I ona. Sa ormarića je uzela naušnice, narukvice i prsten. Popravila je haljinu, a onda je ruke položila lagano na Lewisove leđne mišiće.

„Večeras me oslovljavaš sa „ti“, večeras sam za tebe Mary. Ok?“ rekla je šaptajući mu na uho. Lagano je zagrizao donju usnu i nasmiješio se. Okrenuo se prema njoj i približio se njenom licu.

„U redu.“ Rekao je, a onda se odvojio od nje. Nasmiješili su se jedno drugome. Primila ga je pod ruku i napustili su hotel. Zabava je bila na privatnoj jahti. Jahta je bila ogromna, imala je 3 kata. U točno 23 sata jahta se otisnula od obale i party je počeo.

 

U Miamiu..

Kad je ona tajanstvena ljepotica otišla, Brian je odlučio potražiti Carla. Nije ga nigdje mogao pronaći. Izašao je nekoliko minuta nakon nje, a da to nije ni shvatio. Dok je on čekao taxi, ona je već bila kod kuće. Vratio se taxijem. Jaknu je bacio na fotelju i izvalio se na kauč. Ležao je u mraku i razmišljao o tajanstvenoj plavuši. Bila mu je tako slatka onako zbunjena. Zatvorio je oči i prisjetio se kako su plesali, kako je svoju glavu prislonila na njegovo rame, sjetio se njenih ruku oko svoga vrata, sjetio se kako je mislio da će ga poljubiti i na to se nasmiješio primajući se za oči, sve mu je to bilo smiješno, bio je iznenađen kada se naslonila na njega, a on je krenuo da je poljubi. Još je u nosu osjetio miris njene kose, njene kože, njenog parfema…

„Ne znam ti ni ime…“ rekao je tiho „Tako si lijepa…“ nastavio je i bacio pogled prema prozoru. Ugledao je zvijezdu kako titra, a onda je izgubila sjaj i pala.

„Želim je opet vidjeti…“ rekao je. Sve bi dao da još samo jednom vidi te plave oči, oči kao ocean, duboke, sjajne…

I ona je gledala tu zvijezdu. I ona je zaželjela istu želju, željela je gledati ponovno te njegove oči, boje crne kave u kojoj uživaš ujutro, koju ispijaš polako, koju dodiruješ svojim usnama, ostavlja svoj trag po tvom jeziku, a onda se lagano slijeva kroz tvoje grlo… Vrela i mirisna… Da, to je bio najbolji opis za njegove oči…

Oglasi

About vondyhelix

Just another 15-year-old girl in VONDY world.. :)

Posted on 4. studenoga 2011., in Pobre de ti. Bookmark the permalink. Komentiraj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: