PDT 2. dio… by: vondyhelix

j„Šta radi jedna cura ovdje sama, a ima toliko dečkiju?“ upitao je sjedajući. U tom se trenutku okrenula prema njemu. Imala je najljepše oči koje je ikad vidio…
Ona se okrenula da vidi koji joj se u nizu kretena opet obraća, ali kad se okrenula, njegove su je oči toliko hipnotizirale da nije znala gdje se nalazi ni tko je, nije čula ni vidjela ništa osim njegovih prekrasnih, dubokih očiju. Njihov je pogled bio tako intenzivan…

„Ples?“ Brian je jedva uspio izustiti pružajući joj ruku. Hipnotizirano je kimnula glavom i svojom rukom krenula prema njegovoj, ali kada su im se ruke dotakle, osjetili su kao nekakvu struju da prolazi kroz njihove dlanove i oboje su naglo povukli ruku.

„Izgleda da sam naelektrizirana.“ Rekla je na što se Brian toplo nasmiješio. Tada je ponovno pružio ruku. Ovaj put je svoju položila na njegovu i on ju je povukao prema podiju. Baš kad su krenuli plesati u ritmu kubanskih ritmova, pjesma je završila i počela je svirati nešto laganija muzika, nešto što se plesalo u takozvanom „zatvorenom držanju“. Brian je svoje ruke lagano položio oko njenog struka privlačeći je lagano prema sebi. Njene su se ruke ubrzo našle oko njegovog vrata. Počela su me približavati. Njemu je srce krenulo ubrzano kucati u nadi da će se poljubiti. Kad je ona zatvorila oči, u to je povjerovao još više. I on je lagano svojom glavom krenuo unaprijed, ali umijesto poljupca, njena se glava spustila na njegovo rame. Tad je ostao zatečen. Ali nije ostao na tome. Jače ju je stisnuo uz sebe, naslonivši tada i svoju glavu na njeno rame, ali tako da joj je usnama dodirivao vrat. Kad je osjetila lagani dodir njegovih usana na svom vratu, prošao ju je val ugodne hladnoće, trnci, neki jednostavno neipisivo ugodan i lijep osjećaj i lagano se stresla. Osjetio je drhtaje njenog tijela i samo se lagano nasmiješio.

„Opet si naelektrizirana?“ upitao ju je lagano podižući svoju glavu sa njenog ramena. Na te njegove riječi, pocrvenila je i na licu joj se pojavio blentavi osmijeh. Zar nije mogla smisliti ništa bolje?!

Brian ju je ponovno privukao k sebi i nastavili su plesati. Te tri minute, koliko je trajala pjesma, bile su mu tako duge, mogao bi ćak i reči najduže u životu, ali nije želio da prestanu. Osjećao se ugodno i nije se odvajao od nje sve dok pjesma nije prestala. I tada je još želio ostati u njenom zagrljaju, ali ga je ona lagano počela odguravati od sebe.

„Moram na WC.“ Rekla je gledajući ga u oči, a on je samo kimnuo glavom. Namiješila se i polako krenula prema WC-u.

„Nemoj gledati u mene, nemoj gledati u mene…“ govorila je sama sebi u bradu hodajući ukočeno, a onda se okrenula i vidjela da on gleda za njom. Usiljeno se nasmiješila i požurila do WC-a. Na ulazu je neku curu zamalo pogodila vratima. Cura je izašla prestravljena. Pregledala je cijeli WC, a kad se uvjerila da nema nikoga, dobro se izvrištala pritom mašući glavom na sve strane.

Za to vrijeme, Brian je sjedio za šankom i razmišljao o toj tajansvenoj djevojci. Bila je nekako drugačija od svih, nije se kao i druge davala okolo, bila je smirena, izgledala je tako nevino, krhko.. Pomislio je da joj treba netko tko će je čuvati… Baš u trenu kad je to pomislio, nešto ga je natjeralo da podigne pogled. I tad ju je ugledao. Hodala je prema njemu, tako graciozno, izgledalo je kao da joj se svi miču s puta, a onda je pred nju stao neki dečko. Prste je provukla kroz njegovu kosu i dala mu maleni poljubac. Brian nije točno vidio da li je to bio poljubac u usta ili u obraz, ali osjetio je čudan osjećaj u želucu, neki nalet adrenalina, neku bubicu koja ga je tjerala da izludi. Jeli to bila ljubomora? I zašto je ljubomoran?

 

Za to vrijeme, na Karibima…

 

„Želite li još nešto?“ Lewis pita svoju „nadređenu“. Zadnjih dana spao je na to da joj bude rob, ali obećali su mu veću plaću. To je znaćilo da bi ovaj mjesec mami mogao vratiti ono što joj je dužan.

„Ne.“ Mary mu odgovara drsko i on se okrene da ode, ali ga ona opet pozove „Lewis, ipak… Bi li mi večeras učinio uslugu?“ upita ga vragolasto.

„Okej?“ Lewis odgovara začuđeno.

„Večeras je jedan supermegacool ljetni party tu na plaži. I trebam nekoga da ide sa mnom. Hoćeš li?“ upita ga molećivo. Lewis je znao da ona neće odustati ako ne pristane, jer ona je jednostavno bila takva, uvijek je morala dobiti sve što je željela.

„Pa dobro. Mogu poći s Vama.“ Odgovorio joj je gledajući u daljinu i češkajući se po glavi, a ona se zadovoljno nasmiješila i nabila natrag na nos svoje Ray Ban naočale.

„Možeš ići.“ Rekla je tjerajući ga rukom. Kimnuo je glavom i bos pretrčao po užarenom pijesku. Smjestio se nedaleko od nje, ispod jednog suncobrana. Gledao ju je kako maže noge i ruke maslinovim uljem. Imala je nekakve posebne pokrete. Na neke je načine bila tako savršena, a onda kada se sjetio njenog ponašanja, okrenuo je očima.

„Jedeš je pogledom.“ Čuo je odjednom ženski glas iza sebe. Okrenuo se i vidio crnku, prilično zgodnu i slatku, mogao ju je lako staviti rame uz rame sa Mary.

„Ma… Razmišljam.“ Odgovorio joj je Lewis zacrvenivši se. Crnka je samo kimnula glavom neuvjerljivo se smiješeći, a onda je prostrla svoj ručnik kraj njegovog.

„Slobodno?“ upitala je.

„Već si se smjestila, ne?“ rekao joj je, a ona je prstima prošla kroz kosu i zavodljivo se nasmiješila.

„Carla.“ Pružila mu je ruku.

 

>>Carla je 27-godišnja instruktorica pilatesa, aerobika i plesa. Voli zabave. Dobra je glumica. Radi na Karibima ljeti kako bi zaradila novac za glumačku akademiju. Želja joj je postati glumica, a u plesu uživa. Ne podnosi umišljene djevojke, kao na primjer Mary Fletcher koju je upoznala na plaži. Voli raditi nevolje, a najviše od svega se boji zaljubiti. Lewis joj se svidio na malo drugačiji način.<<

 

„Lewis.“ Uzvratio je. Nakon toga, nastavili su razgovarati, razgovarali su o svemu, vrijeme je prolazilo da nisu ni primijetili.

Mary se sunčala, a onda je čula smijeh. Okrenula se na ležaljci i vidjela Lewisa kako razgovara sa nekom crnkom. U njoj je jednostavno nešto prekipjelo, ustala je i brzim se hodom kretala prema njima.

„Lewis, diži guzicu! Idemo!“ izderala se prolazeći kraj njih, usput je koljenom Carlu udarila u rame.

„Auu!“ viknula je Carla za njom, ali se ona nije okretala.

„Pusti je. Hirovita je.“ Odmahnuo je Lewis rukom.

„Prava kučka, nema šta.“ Odgovorila je Carla gledajući za njom „Ali ti voliš biti njen rob, vidim.“ Obrati se njemu.

„Nije baš da uživam ali.. Dobra je ona nekad.“ Odgovorio joj je. Sam je sebe zapitao zašto ju je zapravo obranio u tom trenutku.

„Nisam je baš upoznala u tom svjetlu, ali neka bude kako ti kažeš. Idi sada, da te ne čeka. Nadam se da ćemo se još vidjeti.“ Rekla je Carla. Dok je hodala prema moru, poslala mu je leteću pusu.

„Slatka je.“ Rekao je gledajući je kako hoda, a onda je ubrzo zaronila.

Kad je izronila, pogledala je prema obali, ali njega više nije bilo.

„Lewis..“ rekla je smiješeći se…

Oglasi

About vondyhelix

Just another 15-year-old girl in VONDY world.. :)

Posted on 2. studenoga 2011., in Pobre de ti. Bookmark the permalink. Komentiraj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: