Pobre de ti – opis likova

BRIAN DAWSON

Brian Dawson je 28-godišnjak koji ima puno novaca zahvaljujući svom ocu koji mu je dobio viskou titulu u Miamiu, ali on ne mari za taj novac, veoma je skroman. Zaručen je za Mariu. Voli je, iako osjeća da im u njihovoj vezi nešto nedostaje. Otac mu je trgovac nekretninama i za svoju titulu se dugo i teško borio. Majka mu je kuharica, radi u malenom restoranu. Roditelji ga podržavaju u većini njegovih odluka, ali nisu ga podržali što se tiće vjenčanja s Mary. Ipak, odlučili su ga pustiti da odabere sam osobu sa kojom će provesti ostatak života.

 

MARY FLETCHER

Mary Fletcher je 26-godišnja djevojka svjesna svog dobrog izgleda i svog visokog položaja u društvu. Njeni su roditelji poznati u Miamiu, mama po tome što je najpoznatija frizerka (frizirala je sve poznate zvijezde i ima najbolji salon u Miamiu), a otac joj je visokoobrazovani odvjetnik. Tata je obožava i razmazio ju je kćer jedinica i začeta je nakon mnogo godina, i to jedva. Majka ju baš i ne voli jer je željela sina, ali se zato trudi što prije udati je zbog novca, zbog čega se i sama udala. Mary je pokupila njenu pohlepu za novcem, a vanjski izgled po ocu. Otac ju je dodatno razmazio i zato mora imati sve što poželi. Zaručena je za Briana.

 

EMMA BROOKS

Emma Brooks je jednostavna 27-godišnjakinja koja ne vjeruje u ljubav. Obožava vjenčanja, ali ne može sebe nikako zamisliti u vjenčanici. Nije pretjerano bogata, ali ne može se reći da zarađuje malo. Jednostavno obožava organizirati vjenčanja i trenutno radi na najvećem i najzahtjevnijem vjenčanju. Uz organizaciju vjenčanja uspije se baviti hobijima i zna rasporediti svoje vrijeme. Voli izlaziti navečer sa svojim prijateljem i zabavljati se. Otac joj je učitelj sviranja pa ju je naučio svirati gitaru, a mama joj je nekad pjevala u tada najpoznatijoj pjevačkoj grupi Miamia i po njoj je pokupila lijep glas. Prilično je samouvjerena, ali često puta umanjuje svoju vrijednost. Vrckasta je. Roditelji su joj najveća podrška u životu i ne može zamisliti život bez njih, no kada joj govore kako bi se trebala udati, ona jednostavno poludi…

 

LEWIS REED

Lewis Reed je skroman 28-godišnji dečko koji radi kao vozač limuzine, za obitelj Fletcher. Voli se zabavljati, ali na poslu je ozbiljan i posao shvaća ozbiljno. Nije zaljubljive prirode, ali ne voli mjenjati cure. Izlazi često sa svojom prijateljicom Emmom. Zarađuje dosta, ali često sve potroši pa žica roditelje. Majka mu potajno daje novac, a da to ne zna njegov otac. Mama mu radi kao čistačica u restoranu, a tata mu je policajac. Mama ga je uvijek u svemu podržavala i često su ga zvali mamin sin, dok ga je tata, s druge strane, uvijek korio i nikad ga ni za što nije pohvalio, nikada nija bio uz njega kada mu je to bilo potrebno. Zbog toga je često patio i zbog toga je danas ponekad jako osjećajan.

 

 

Oglasi

Posted on 28. listopada 2011., in Pobre de ti. Bookmark the permalink. Komentiraj.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: