1.dio…by Dora

QUIERO DIBUJAR TU ALMA

DULCE MARIA SAVINON (19) – Kćer bogatog biznismena Sergia Savinona koji posjeduje modnu kuću Portinon zajedno sa obitelji Portillo. Ima brata Alfonsa. Njen san je crtanje. U tome je ne podržavaju njeni roditelji, ali uspijevaju postići dogovor. Naime, ukoliko Dul bude studirala ekonomiju, otac će joj plaćati sate likovne umjetnosti. Dulce na to pristaje jer nema drugog izbora, a nije ni svjesna podlog plana svog oca.

ANAHI PORTILLO (24) – Jedna od kćerki Hektora Portilla, također vlasnika modne kuće Portinon. Nakon završetka faksa u Barceloni, vratila se u Mexico preuzeti na sebe očevu tvrtku. Otac joj vjeruje i Anahi se pokazuje kao dosta sposoban radnik, te je njen otac odlučio ustupiti joj svoje mjesto u tvrtci

ALFONSO SAVINON (25) – Sin Sergia Savinona. Studirao je financije u Londonu i sada je nA mjEstu potpredsjednika tvrtke. Ponos je svog oca i obitelji Savinon. Mnogo voli svoju mlađu sestru Dulce i podržava je…iii… ne voli razmažene bogatašice.

MARIANELA PORTILLO (18) – Mlađa kćer Hektora Portilla. Vrlo rano otac ju šalje u internat u Barcelonu. Naime, tijekom njenog porođaja, njena majka umire, što puno šokira sve ukućane. Njen otac nadao se da će napokon dobiti svoga nasljednika, ali njegova želja se nije ostvarila. Zbog toga kao i zbog smrti svoje supruge, njen otac ne pokazuje velike simpatije prema njoj. Spremna je na sve kako bi se to promijenilo. U internatu je upoznala Simona i zaljubila se.

CHRISTOPHER UCKERMANN (21) – Zgodan, visok, naočit mladić koji se ne boji života. Ne boji se rada. Ne srami se svoga siromaštva. Sve što zna naučio je od svojih roditelja kojih nažalost više nema. Ali on je spreman boriti se, radi njih, radi sebe, ali najviše radi svoje sestre Maite koju obožava.

MAITE UCKERMANN (22) – Christopherova sestra. Mnogo su povezani od djetinjstva. Vole se puno. Ona radi kao sluškinja kod obitelji Savinon. Živi za svoj san: želi postati liječnica. Njen brat ju uzdržava dok ona cijelu svoju ušteđevinu daje za večernje sate medicine.

IMON ARRECHAVALETA (19) – Skroman i siromašan mladić dobrog srca. Uspio je dobiti stipendiju za prestižni internat Barceloni. Tu je upoznao Marianelu u koju se zaljubio. Sve bi učinio za nju. Njegova velika ljubav je glazba.

HEKTOR PORTILLO – Otac Anahi i Marianele. Posjeduje modnu kuću Portinon sa svojim prijateljem Sergiom. Obožava svoju kćerku Anahi, dok je prema svojoj mlađoj kćerci ravnodušan. Jako mu je važno da se one bave obiteljskim poslom, što će uzrokovati dodatne probleme u njegovoj obitelji.

SERGIO SAVINON – Otac Dulce i Alfonsa. Također vlasnik modne kuće. Jako je ponosan na Alfonsa. Ne slaže se sa željom svoje kćerke da postane slikarica, i učinit će sve što može da je spriječi u tome.

ELENA SAVINON – Majka Dulce i Alfonsa. Podržava svoga muža u svemu, ali ne petlja se u obiteljski posao.

CHRISTIAN CHAVEZ – Anahin najbolji prijatelj. Vrlo priznat u tvrtci gdje radi kao modni kreator. Glavni hobi mu je tračanje i alergičan je na loše odjevanje.

CARLOS UGARTE – Najbolji Alfonsov prijatelj, njegova desna ruka u tvrtci. Oduvijek mu se sviđala Dulce.

ROBERTO RUIZ – Radi kao fotograf u modnoj kući. Tajanstven. Dobio je posao preko Anahi, koju poznaje sa faksa

 
Oglasi

Posted on 27. listopada 2011., in Quiero dibujar tu alma. Bookmark the permalink. 4 komentara.

  1. jupiiii opet iz pocetka nadam se da ces stavit i 2 sezonu

  2. mozda i bude nastavak..evo ja cu gledat pogurat Doru 😉

  3. Woww.Ovo je supeeer :*
    Jel si ti možda stavljala ovu priču gdje na fejs?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: